Zpracování osobních údajů

Ochrana osobních údajů (GDPR)

Zpracování osobních údajů při registraci zákazníka

1. Udělujete tímto souhlas Sittar.cz se sídlem Pekařská 21, Olomouc 779 00,  IČ: 73301159, DIČ: CZ7702185810, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

- jméno a příjmení

- název společnosti

- e-mail

- telefonní číslo

- adresa

- IČ a DIČ společnosti

 

2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, adresa, IČ, DIČ a e-mail je nutné zpracovat za účelem tvorby smluv a evidence objednávek. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

 

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.

 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a. Poskytovatel softwaru Shop5.cz

b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- vzít souhlas kdykoliv zpět,

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Naši partneři

CZ Didgeridoo&Drums

Novinky z Facebooku
Copyright © www.sittar.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.sittar.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.   Pro další informace klikněte sem.

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK